Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/property/www/index.php:8) in /home/property/www/index.php on line 9
Property Consulting
SYNDICUS - VASTGOEDBEHEER

[Franais] [Nederlands]
Home Onze rol Onze informatica Downloads Fotogalerij Contact Vraag onze brochure

Het beheer van mede-eigendommen
De syndicus, als orgaan van de mede-eigendom, is door de leden van de algemene vergadering gemandateerd om de gemeenschappelijke delen van een gebouw te beheren. Property Consulting is zowel verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van de tijdens de algemene vergadering genomen beslissingen alsook het opvolgen van het financile en technische beheer van de mede-eigendom.

Property Consulting, in zijn rol van syndicus beheert zowel de grote gebouwen (gehelen van meer dan 100 loten) als de kleine en middelgrote mede-eigendommen.


De administratie van vastgoed
De privatieve administratie bestaat uit het beheer van of de privatieve gedeelten van een gebouw alsook het beheer van een priv eenheid gehouden door een enige eigenaar, een onverdeeldheid, een firma of een SICAFI.

Het beheer van vastgoed vraagt tijd, aandacht, en een goede kennis van de immobilin wetgeving en een absolute ernst zowel in de keuze van de huurder als in de boekhouding.
Property Consulting is gemandateerd door de eigenaar en voert in naam van en voor deze de nodige beheersacties uit om een optimale uitbating van het patrimonium te verzekeren.

Property Consulting, beheerder van vastgoeden, ontneemt van de eigenaar al de zorgen voor het beheer van zijn patrimonium.

© Property Consulting      |      Tel : +32 (2) 478 02 05      |      Fax : +32 (2) 402 75 77      |      Email : info@propertyconsulting.be
Data protected by ABMYSQL - www.abmysql.com